perjantai 26. joulukuuta 2014

epätoivo.

Ei ne kertyneet kilot lähteneetkään kuin itsestään imetyksellä. Ei auttanut lupaukset lomamatkasta eikä luxuslaukusta.. Ehkä julkinen nöyryytys epäonnistumisesta pitää motivaation koholla? En tiedä, kokeillaan.

Eli mulle kertyi raskaus aikana kiloja tasan 30 ja synnytyksestä on yli vuosi ja about kymmenen ois jäljellä. 10 niistä jäi sairaalaan ja toinen kymmenen suli suht nopeasti parissa kuukaudessa. Nyt paino keikkuu vielä reilusti ylipainon puolella eikä olo ole hyvä. En ole koskaan elämässäni painanut näin paljoa, paino ei ole edes alkanut samalla numerolla. Nyt on siis tartuttava härkää sarvista ja saatava paino kuriin. Tervetuloa mukaan ja tsemppaamaan mamma takaisin kuntoon! Päivittelen ainakin viikottaisia saavutuksia ja saattaa tänne eksyä juttuja myös meidän arjestakin! Aika näyttää..

-Valas.








2 kommenttia:

  1. Voi rakas... täällä toinen valas huhuilee myös aikaa, jolloin luulin olevani paksu! :/ Itselläni on tavoite, että 20kg on poissa kun muutamme Kyprokselle kesällä 2015... aika näyttää onnistuinko! :D
    Jää mielelläni seuraamaan sinun " taisteluasi"... vähän niinkuin vertaistukena.. :D
    Voimahalit Turusta <3

    http://peppiina.blogaaja.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuki on enemmän kun tervetullutta! Onnistuminen on omasta tahdosta kiinni ;) Mielenkiintoinen elämänvaihe teillä, varmasti jokainen meistä haaveilee samasta mitä teidän perhe on lähtenyt toteuttamaan! Mahtavaa! Varmasti minä myös seuraan muuttoanne, toivonkipinä silmissä että meidän perhe on joskus samassa tilanteessa ;)

      Poista

Kiitos tsempeistä!