maanantai 23. helmikuuta 2015

Ekan SD päivän mietteitä

Noniin. Tänään päästiin alottamaan dieetti ihan tosissaan! Herättiin pojan kanssa super myöhään ja oltiin aamiaspöydässä vasta 10:30 jolloin normaalisti valmistellaan jo lounasta. Aamupalan jälkeen ulkoiltiin tunti omalla pihalla jonka jälkeen napattiin koira hihnaan ja lähdettiin lenkille. Asutaan ulkoilualueen vieressä ja täällä on ihan mahtavat lenkkeilypolut mutta plussakelien myötä lähes kaikki tiet ovat vaarallisen liukkaita eikä eteenpäin meinannut varsinkaan ylämäessä päästä. Lenkin jälkeen Minien nukkuessa tein vielä kahvakuula treenin mutten saanut tehtyä kun yhden kierroksen kun pikkuherran unet katkoilivat kovasti ja sain käydä koko ajan rauhoittelemassa toista uneen. 
Päivällistä en saanut kokonaan alas kun paistoin kanaa enkä voi sietää "kuivan kanan" makua. En siis tarkoita että valmistaisin sen kuivaksi vaan kanan pitää uida kermassa että se maistuu hyvälle. Eli ei kanaa seuraavaan kuuteen viikkoon.. Käveltiin illalla perheen kanssa pari kilometriä kauppaan hakemaan jauhelihaa kun meni seuraavien päivien menut uusiksi tuon kanan tökkimisen takia. Muuten ruokailuissa ei ole ollut ongelmaa vaikka onhan annokset isompia kun normaalisti mutta hyvin ne alas on uponnut! Vettä olen aina litkinyt useamman litran päivässä joten uutta tässä dieetissä ei ole kun ruokien oikeat suhteet ja määrät. Ja treenit. 

Otin aamulla aloitus kuvat ja mitat ja tässä ne nyt tännekkin muistiin:

BMI 27,2 (lievä lihavuus)
Reisi 64cm
Rinnanympärys 96cm
Vyötärö 81cm
Lantio 98cm
Käsi 31cm



Vaaka näytti tänä aamuna yli 2kg enemmän kun lauantaina, joten viikonlopun herkuttelut teki tehtävänsä.. Onneksi tästä ei ole suunta kun alaspäin!

-Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tsempeistä!