perjantai 20. helmikuuta 2015

Kahvakuula

Kävin eilen ostamassa Lidlin tarjous kahvakuulan (5kg) huimaan 7,99€ hintaan. Testailin ekaa kertaa kahvakuulatreeniä tänään kotona Minien nukkuessa päikkäreitä ja voin sanoa että tykkään! Maanantaina alkavan Super Dieetin ohjelmaan kuuluu myös kahvistreeni ja kokeilin niillä ohjeilla, mutta netti on varmasti pullollaan ilmaisohjeita. Me sd:n maksaneet ei saada hiiskua ruokavaliosta eikä treeneistä muille, joten en uskalla mitään ohjeita tänne jakaa. Treenailen siis kotona aina pojan nukkuessa myös tulevaisuudessa ja joskus harvoin nautin ohjatuista jumpista miehen ollessa vapaalla. Ehkä pääsen joskus myös ihan ohjatulle kahvistunnille!
Suosittelen kahvakuulatreeniä myös muille kotijumppareille, sillä saa hyvää lisätehoa esim vatsatreeniin! Olen myös käyttänyt tuota reilu yksveetä lisäpainona, kaikille kotiäideille vinkiksi! Lapsi nauraa kikattaa kun äiti jumppaa lapsi kantorepussa tai muuten vaan pitää sylissä. Hauskaa ja tehokasta yhdessä touhuamista! Olen käynyt ohjatussa vauvajumpassa eli liikkeet ovat hallussa ja opeteltuja. Voisinkin tehdä postauksen äiti-vauvajumpasta jos joku muu tänne blogiin eksynyt innostuisi jumppailemaan vauva kainalossa muttei ole mahdollisuutta päästä oikeille tunneille. Sellaista siis ainakin tiedossa lähitulevaisuudessa täällä blogissa!

Huomenna olen menossa ystäväni luo viettämään tyttöjen iltaa ja meinataan herkutella ja nautiskella vähän viiniä. Sitten onkin melkein jo maanantai. En malta odottaa!

-Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tsempeistä!