keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Migreeni.

Jo muutama päivä sitten aavistelin että vanha tuttu on tulossa pääni sisään kylään. Se ei ole mukava vieras. Nimittäin migreeni. Imetyksen aikana en saanut syödä migreenilääkkeitä ja nyt otin ensimäistä kertaa oikean migreenilääkkeen muutamaan vuoteen. Se ei ilmeisesti sopinut minulle vaan sain sivuoireina mm silmien sumenemista, naaman puutumista ja ahdistusta. Soitan huomenna lääkäriin ja pyydän toista lääkettä varmuuden varalle. Joskus kun se iskee uudelleen, valitettavasti. Ihan kauheeta. 
Viimeisestä ruokailusta oli kulunut jo yli neljä tuntia kohtauksen hiukan helpottaessa ja mun oli pakko saada jostain energiaa niin join lasin tuoremehua. Eli lipsuin dieetistä, mutta ihan sortumiseksi sitä en sanoisi koska siinä päänsäryssä ja muutenkin heikossa olossa en olisi saanut oikeaa ruokaa alas. Harmittaahan se ihan vietävästi mutta en nähnyt siinä tilanteessa muuta vaihtoehtoa. Nukuin muutaman tunnin ja söin välipalan ja kohta syön vielä iltapalan. Päivällinen jäi tänään siis väliin. 
Käveltiin perheen kanssa Lidliin ja mun piti ostaa Skyrejä mutta hyllyt huusi tyhjyyttään. En uskalla ajaa autoa enää lääkkeiden jälkeen kun olo on vielä heikko, mutta paistan iltapalalla taas pannareita. Ajattelin että pieni happihyppely helpottaisi vieläkin tokkuraista oloa ja on tämä jo vähän parempi. Ärsyttää että näin ihana ja aurinkoinen päivä meni pimeässä huoneessa kärsien. Olisi ollut ihanaa lenkkeillä ja touhuta Minien kanssa pihalla, mutta onneksi sentään hän pääsi nauttimaan päivästä isin kanssa. Mies lähti siis kesken työpäivän kotiin hoitamaan poikaansa kun soitin itkien että mitä teen, jäätävä migreeni tulossa. Pahin kohtaus ikinä koettu, toivottavasti ei toistu ihan pian. 

-Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos tsempeistä!