lauantai 14. maaliskuuta 2015

Tankkauspäivä.

Tankkauspäivä.. Sovelsin koko päivän kun tässä kolmen viikon aikana oon himoinnut paahtoleipää ja vähän muutakin. Olipa pettymys. Hyvillä mielin teen tästä lähtien aina aamusmoothien, se on niin NAM! Se on tullut pysyäkseen!
Aamulla söin leipää ja join tuoremehua, lounaaksi suklaata, käytiin kaverin kanssa Subissa ja Arnoldsilla Spinnyillä ja päivälliseksi söin pastaa. Ja sen jälkeen vielä leipää.. Vielä pitäis syödä jätskiä, mut en taida yksinkertasesti jaksaa.. Olo on kun ilmapallolla, väsyttää ja ällöttää. Mutta huomenna on hyvä palata ruotuun. Tää ja varmasti huominenkin olo muistuttaa miksi syödä oikein ja terveellisesti. 

Päiväkahvit

Harmittaa etten aamulla muistanut ottaa kuvaa, mutta toimikoon tää torstain kuva ennen-kuvana. Seuraava on äsken napattu... Hehe.. Vois luulla että mulla ois jotain kerrottavaa..


Dieetin rankin päivä, tankkauspäivä! YÖK!

-Mira

2 kommenttia:

  1. Oi, minusta oli ihanaa syödä.. Aamulla puuroa hillolla, päivällä patonkia tuoremehulla.. Kaksi tortillaa söin. Hedelmäsalaattia myöhemmin ja illalla vielä vähän patonkia + jätskiä hillolla. Ja nautin ihan joka hetkestä.. 1,5 tunnin päikkärit tosin piti ottaa kun niin ramasi tuo hiilarimussutus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se ihan kiva syödä suklaata ja Subia mutta jotenkin se mieliteko että ois muka-niiiiin-hyvää oli pettymys. Ja sen jälkeinen olo ja juuri tuo väsymys ei kyllä houkuta! Suklaan kanssa söin minäkin hedelmä salaattia ja se maistui ehdottomasti parhaimmalle! Tsemppiä loppu urakkaan ;)

      Poista

Kiitos tsempeistä!